您的位置: 首页>中心新闻>正文
EMR1909 1903级留学生实习报道
2020-09-25 08:25

2020年9月14日EMR1909、 EMR1903级等10余名留学生来到工程训练中心参加金工实习。

作为首批参加本学期线下实习的班级,工程训练中心领导高度重视此次留学生实习工作,根据上级部门疫情防控工作的指示精神,研究并制定了留学生线下教学实施方案。

在为期两周的实习期间,指导教师定时监测学生体温,全体师生全程佩戴口罩,做到科学防控,有力的保障了师生安全。与此同时,指导教师在实习过程中,对留学生实行热心细致指导,中英双语教学,做到以学生为本,因材施教,圆满完成了实训任务。留学生对此次的金工实习给予了高度的评价和赞赏。

近年来,金工实习越来越受到留学生学院师生的欢迎。工程训练中心将不断改进教学方式方法,努力提高留学生实习教学个性化服务水平

An internship report of EMR 1909 and 1903

foreign students On September 14, 2020, more than 10 international students of EMR1909 and EMR1903 came to the Engineering Training Center for metalworking practice. As the first class to participate in offline internship this semester, the leaders of Engineering Training Center attach great importance to this internship for foreign students, and study and formulate the implementation plan of offline teaching for foreign students according to the instruction spirit of epidemic prevention and control work of higher authorities. During the two-week internship, the instructor regularly monitored the students' body temperature, and all the teachers and students wore masks throughout the whole process, thus achieving scientific prevention and control and effectively ensuring the safety of teachers and students. At the same time, in the process of practice, the instructors give enthusiastic and meticulous guidance to foreign students, and teach them in both Chinese and English, so as to be student-oriented and teach them in accordance with their aptitude, and successfully complete the practical training task. International students have highly appraised and appreciated this metalworking practice. In recent years, metalworking practice has been increasingly welcomed by teachers and students of foreign students colleges. Engineering training center will continuously improve teaching methods and strive to improve the personalized service level of internship teaching for foreign students.